AKTUELNO

Otkrila i kome se najviše raduje večeras!

Pobednica druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' Luna Đogani stigla je spektakularnu žurku povodom završetka rijalitija, a tom prilikom je za Pink.rs otkrila da ne želi da priča o bivšem dečku Marku Miljkoviću, dok je on u studiju tokom emisije priznao da Lunu voli i dalje.

- Opet na mestu zločina. Treći put. Nije svejedno, uvek postoje neke emocije, svaki ćošak me na nešto podseća. Uvek je tu nešto čudno u meni, ali naravno uzbuđena sam i jedva čekam da uđem među ljude - rekla je Luna na početku intervjua, pa iznela svoje utiske iz sinoćnje emisije.

Foto: Pink.rs

- Dobra je bila emisija, ja sam i očekivala da će se javiti mnogo žena koje će mene da komentarišu negativno, ali ja sam navikla na to i više me ne pogađa - rekla je pobednica ''Zadruge 2'', pa prokomentarisala Markovu izjavu da jedva čeka da se vidi s njom oči u oči na sledeći način:- Nemam komentar na tu njegovu izjavu. Naravno da ću se sa njim pozdraviti, on meni nije neprijatelj, već bivši dečko. Ne pada mi na pamet da pričam o Marku - rekla je Luna za Pink.rs i dodala da se večeras najviše raduje Maji Berović.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: Hoću sa Lunom oči u oči da se sretnem: Marko Miljković spreman da kaže Luni sve u lice! Da li će pasti POMIRENJE?

- Iskreno, večeras se najviše radujem Maji Berović, a od bivših cimera koga vidim vidim. Iskreno, samo želim da pobegnem od svega, da se sve završi, a večeras se radujem žurki -

Ceo intervju pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'